Internet Marketing Gemak

Hulp nodig? support@imgemak.nl

Ook je inbox vol met aanvragen?

In 4 simpele, concrete stappen maak je een systeem waarmee je automatisch klanten werft. Je zet geen standaard systeem op, het past bij jou, je bedrijf en bij je klanten.

ontdek
De behoeftes van je klanten

Stop met gokken en maak gebruik van een bewezen methode om achter de behoeftes van je klanten te komen.

vind
Een passende marketingpleister

Geef je klanten een marketingpleister en neem hiermee een deel van hun pijn weg. Zo hoef je nooit meer naar saaie netwerkborrels of aan de slag met tijdrovende acquisities.

Gebruik
de online verkoper

Zeg maar dag tegen de taken die jij niet leuk vindt en ontdek hoe je (met nog geen 20 euro per maand) een online verkoper al het harde werk laat doen.

Pak
de aandacht

Heb je de behoeftes van je klant helder, een passende marketingpleister gevonden en je online verkoper ingewerkt? In deze laatste stap ontdek je hoe je de aandacht pakt.

Maak kennis met Sebastiaan

Een van de gezichten achter Internet Marketing Gemak.

Team-Internet-Marketing-Gemak-websize-1

Ik werkte al een tijdje toen het begon te borrelen, mijn ondernemersbloed…

Mijn eerste onderneming was Bark Student. Een studiekeuzeadviesbureau dat ik samen met mijn compagnon in 3 jaar tijd uitbouwde tot een landelijke organisatie met 54 locaties.

In 2012 heb ik de switch gemaakt van loopbaanadvies naar online marketing en ging ik verder onder de naam Internet Marketing Gemak als interimmer bij verschillende organisaties.

Mijn strategie?

Plak een pleister op de grootste pijn van je klant, richt jezelf met je volle aandacht op je bedrijf Ă©n schaal op waar mogelijk.

Het 4-staps klantenplan

Met dit plan zet je samen met mij in 4 simpele stappen een systeem op waarmee je automatisch en structureel leads genereert.

Dit is het enige systeem waarmee je psychologie combineert met sterke online marketingtechnieken en dat zich volledig aanpast aan jou en je bedrijf.

enkele bedrijven die ik geholpen heb

Logo Jaarbeurs
Logo ING
Baby Op Komst
Logo Tempo Team
klanten vertellen
maak een gratis account en krijg direct toegang

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wachtwoord*
maak een gratis account en krijg direct toegang

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wachtwoord*