Internet Marketing Gemak

Hulp nodig? support@imgemak.nl

Zonder moeite Meer klanten

4-staps klantenplan_mockupv3
Maak in 4 simpele stappen een systeem waarmee je op de automatische piloot klanten werft. Een systeem dat feilloos past bij jou, je bedrijf en klanten.
Honderden ondernemers gingen je voor
Nu jij nog

ontdek
de meest verborgen behoeftes

Eindelijk kun je stoppen met gokken en gebruikmaken van een bewezen manier om achter de diepste (en meest verborgen) behoeftes van je klanten te komen.

vind
de marketingpleister

Geef je klanten een marketingpleister en neem voorgoed afscheid van saaie netwerkborrels, dure adverteercampagnes of vervelende acquisitie.

Gebruik
de online verkoper

Zeg maar dag de taken die jij niet leuk vindt en ontdek hoe je met nog geen 20 euro per maand een online verkoper al het harde werk laat doen.

Pak
de aandacht

Stop met die onnodige frustraties of marketingacties die amper effect hebben. Kopieer schaamteloos de beste strategieën en laat het harde denkwerk lekker aan andere over.
maak kennis
sebastiaan hendriks

Ik begon mijn carrière als eigenaar van Bark Student.
Een studiekeuzeadviesbureau dat ik samen met mijn compagnon in 3 jaar tijd uitbouwde tot een landelijke organisatie met 54 locaties.

In 2012 nam ik afscheid en ging onder naam Internet Marketing Gemak verder als interimmer bij talloze organisaties.

Mijn strategie?

Een pleister bieden voor de grootste pijn van de klant, de volle aandacht op jou en je bedrijf vestigen en vervolgens opschalen waar dat kan.

in deze masterclass

Met dit plan zet je samen met mij in 4 simpele stappen een systeem op waarmee je automatisch en structureel leads genereert.

Dit is het enige systeem waarmee je de psychologie combineert met de sterkste online marketingtechnieken en zich volledig aanpast aan jou en je bedrijf.

enkele bedrijven die ik geholpen heb

Logo Jaarbeurs
Logo ING
Baby Op Komst
Logo Tempo Team
klanten vertellen
maak een gratis account en krijg direct toegang

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wachtwoord*
maak een gratis account en krijg direct toegang

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wachtwoord*