Nog 1 stap voor levenslang korting

1
Vul hier jouw informatie in
1
Mijn IMGemak - Jaar lidmaatschap
Mijn IMGemak - Jaar lidmaatschap × 1
390.00 / Jaar
-
+
390.00
Subtotaal 390.00
Totaal 390.00 (inclusief 67.69 Belasting)

Factuuradres

Jouw bestelling

Totaal van bestelling 390.00 (inclusief 67.69 Belasting)

Betaal informatie

Alle transacties verlopen over een beveiligde en versleutelde verbinding. Jouw credit card informatie wordt NOOIT opgeslagen op onze servers.

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken en je beleving binnen de leeromgeving te optimaliseren. Lees hier meer over in ons privacybeleid.

Wij respecteren jouw privacy en informatie

Veilig betalen

Direct toegang

100% Tevredenheid

Anderen over ons

Tom Modderkolk
Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, Sebastiaan is een geweldige docent waar zelfs ervaren gebruikers veel van leren.
Pauline Buth
Sebastiaan traint zijn cursisten op een praktische en concrete manier. Heel erg to the point en precies wat je nodig hebt om met de geleerde stof meteen aan de slag te kunnen.
Martin Stoker
De inhoud en de opzet spreekt mij heel erg aan. Ook heb jij een fijne en duidelijke stijl in de video´s!
Marieke van Doorn
Sebastiaan is een gedreven trainer, die met veel passie en enthousiasme over het vakgebied verteld. Hij is pragmatisch ingesteld en geeft veel bruikbare tips. Ik zal een het zeker aanraden!
Tjerk Rintjema
Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier! Ik heb heel veel gehad aan jouw trainingen. Bedankt!
Jeffrey Goessens
Ik vind jouw Google Ads cursus echt top en ik heb daadwerkelijk een hoop dingen geleerd. Ik volg regelmatig een cursus, maar vaak vind ik ze een beetje tegenvallen, omdat ik een hoop al weet of omdat het niet de informatie bood wat ik ervan had verwacht. Bij jullie cursus was dit niet het geval en vond ik de meeste modules echt interessant.

Hi ik ben Sebastiaan, Online marketing psycholoog

Na mijn studie psychologie ben ik via een compleet levensverhaal in de online marketing beland. Na eerst een succesvolle dochtermaatschappij opgezet te hebben voor een landelijk loopbaanadviesbureau werken we inmiddels met Internet Marketing Gemak al ruim 10 jaar mee aan de tofste opdrachten.

Mijn kijk op online marketing?

Gebruik de kennis van je klanten, een vleugje psychologie en ervaar het verschil.

ALGEMENE VOORWAARDEN